Lindas dag i dag!

Godmorgon! Uppmanad av horoskopet i Kuriren idag: "Utan ett listigt schema får du svårt att få tiden att räcka till. Drabbas inte av panik". Inte svårt alls att ta till mig när jag sovit till halvsex. Blev lite för sent i går - simning gör mig inte bara hungrig - jag blir rätt pigg också - i alla fall inte sovtrött.

Vad är det för
sandlådediskussion som pågår i Övertorneå? Kommunchefen - ta dom i örat nu! Idag går Lina Ylivainio i svaromål och förnekar att hennes sambos anmälan mot vänsterpartisten Anttila har något med hennes politiska ambitioner att göra. Och Antilla själv han går till motangrepp och gör någon märklig jämförelse med tomten - något som förmodligen ska vara roligt - men som mest verkar fånigt i en utomstånde betraktares ögon.

Men Linda får som plåster på såren en utnämning av Maud Olofsson som regionalpolitisk sakkunnig- Inget dumt val alls. Här pendlar de hej vilt brudarna - Maria Salmgren till Övertorneå  och Linda från Övertorneå.

Så gratulerar jag Erika Josbrandt idag - på namnsdagen! Det får du fira med att gå på ditt första polisstyrelsesammanträde!

Mitt listiga schema har redan spruckit - nu är det hög tid för färden till mor och far. Har tre ica-påsar med mat som jag handlade åt dem igår. Plus den vanliga Kuriren förstås.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Tur att jag inte är övervakad där jag tomtar på i mitt nattlinne med en fläta som sannerligen inte står för sitt namn,håret på ända kanske man kan säga.Men det "värsta" kanske ändå är att jag nyss kysste tomten och det mitt på munnen med orden -Oh vad jag älskar dig!

Sannerligen det är nog bäst rappa på att få tomtarna i kökssoffan nu så jag kan uppföra mig som folk!

2007-01-24 @ 13:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback