Vad säger jag en morgon som denna?

God fortsättning - enligt slentrianen. Men tänk om början inte varit bra då? Jo, men det är nog användbart ändå. Har det varit skit så ska i alla fall fortsättningen bli god och bra.

Men bra verkar det ha varit såtillvida att inga nyheter som ger feta rubriker verkar ha inträffat. Men säkert kommer många små notiser som var och en kan vara katastrofer för många människor.

Själv har jag haft ett mycket lugnt firande - och bröt faktiskt traditionen att åka in till tal och fyrverkeriet i Norra hamnen. Jag vet att det inte är lönt att klaga på vädret men jag måste erkänna att det inte precis inspirerade till besök i hamnen.

Inspirerar till besök gör däremot den
rondellhund som jag inte hunnit fotografera men som återfinns på Camillas blogg.

Våran parkavdelning har ju fått så många priser men det tål att upprepas igen. DE ÄR FANTASTISKA. Tänk att ha vädret riktigt mot sig och ändå satsa på en så fin isskulptur.


Nu ska jag ta mig ur nattkläderna. Den tiden jag steg upp klockan fyra och sov till fem på sön- och helgdagar känns långt borta. Vad har hänt med mig?


Sen ska jag i alla fall ta mig in till jobbet och ta några timmars ryck med gamla dammiga pappershögar. Ett föga intellektuellt arbete - det handlar bara om att tillföra pappersreturen ett antal kilon. Men det gäller att se till att inget hamnar i fel pyts - åtminstone om det skulle råka ha namnetikett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback