"Xenical250" och bloggångest!

Det är för mycket sånt där smått som irriterar mig och som jag skulle vilja delge er. Har samlat på för mycket. Så inget kommer ut. Lugn - jag tror inte det blir någon ketchupeffekt i kväll i alla fall.

Men bara detta - varför kommer det "spamkommentarer" på min blogg med rubriken "Xenical250". Vet ni vad det är? Jo, något bantningspreparat som man får diarré av. Vem är det som tycker att jag behöver sånt?

Och inte älskar jag tavlor heller - med blommor på. Igår på TV-auktionen - vad den nu heter - så visades en tavla med blommor - varvid "kännaren" konstaterade att "kvinnor älskar såna här". Vilket trams! Möjligen skulle jag kunna älska honom som ägde 4-5 stycken av dessa - värda så där 350 000 kronor styck!

Men roligast var han med hörnskåpet - som var maskätet - men värt en hel del i alla fall. Såg ut som min "morbror Otto" som också var en mycket speciell person. Född 1878 tror jag det var. Och lämnade detta jordeliv 1966. Jag har ett dockskåp som "snickare Otto Johansson" gjorde till mig.

Sen ska jag avslöja att under denna Antikrunda som det väl heter så somnade jag och sov ändå till klockan kvart i fem i  morse. Man kan undra vad det är för "bassilusker" som härjar i stackarns kroppen.

Idag har jag haft fullt upp med att få logistiken att funka. Besök av Karin Thorsell från tidningen NU. Hennes plan var rejält försenat - så det blev snabba ryck med intervjun med länsförbundets ordförande. Sen var hon ute på Svedjeskolan och gjorde något reportage. Men allt funkade till slut - hon fick träffa alla hon skulle innan hon avvek till vänner här i stan.

Nu har jag plockat de sista ljusstakarna och ska hänga tvätten. Det är väl det förstnämnda som gör mig så irriterad.

Nu ska jag försöka somna under "Så ska det låta". Ni vet jag är fortfarande "bäddad" framför TV:n sen tjejerna sov här i lördags.

Det blir en lång dag i morgon - först planeringskonferensen och sen årsmöte och middag med ungdomarna. Käk igen, Johan L!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback