Bilder från dagen

Nu kommer dom!

46461-419

Färden gick till Västbacken vid 10-tiden i morse. Notera tyllen i källaringången - där startade brudparet sin marsch till "altaret".

46461-420

Och här stod "utmaningen" och grinade mig i ansiktet. Sakta och metodiskt var det!

46461-421

Så där ja - nu var väggarna väck. Det metodiska funkade!

46461-422

Lite snett kan jag väl säga att det gått här - det var inte tänkt att den vita plasten skulle dippa i jord och grus.

46461-423

Men pinne efter pinne las till högen. Undrar om far får nippran när han inser att ett antal plåtpinnar och en sladdrig blöt tältduk ska bli partytält! Jag ser honom klia sig i huvudet.

46461-424

Här är takduken samlad och bara några pinnar återstår att sära på.

46461-425

Och när jag ändå var på gång med ett systematiskt fotograferande blev det ett halvt lusthus och lite blomster också. Innan avfärd till nästa anhalt - Nancy och Maj Britt.

46461-426


Fär kunde jag inte motstå deras charmiga hemmagjorda fågelskrämma. Fast synd på en riktigt gammeldags ljusrosa anorak av den där riktigt gamla militäriska modellen. Nästan lust att plocka ned den!


Sen kom jag av mig med systematiken. Blev kvar hos Nancy och MB ett tag. Sen var jag till min farbror Hasse för att hämta släktforskningsmaterial inför söndagen. Och när Hans berättar blir man bara fast. Så det tog sin lilla tid.

Och lite dittan och dattan under dagen. Landade lagomt vid fem-tiden för att äta köttiga revbensspjäll med potatis och härliga grönsaker. Kaffe och liten kladdkaka (liten., liten A-G),

46461-428

Och innan jag packat ut tält och parasoller med mera så kom Bengt med sin eldrivna rullstol - rullande ner från Bränslan - så då hann jag med ett fika till vid den provisoriskt utplacerade trädgårdsgruppen. Stolen pappa sitter i är lånad från folkpartiet och den fick godkänt att användas i helgen.


Kommentarer
Postat av: Berndt

Haha, vilka tokroliga bilder på partytältet! Som hämtat ur en crazy film!:-))

Postat av: Ylva

Halloj
fast jag kan meddela att innan det dippat i jorden var det lagomt roligt. Fast faktiskt måste det verkligen sett ut som en crazy-film. Med ena handen försökte jag undvika att det dippade och med den andra torkade jag bort vattnet som rann ner under kragen.
Men slutet gott - allting gott. Blir spännande med uppsättning i morgon!

2007-07-11 @ 22:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback