För en kort sekund!

Datorn hakade sig vid två-tiden idag. Efter diverse försök att komma i kontakt med telefonen för att överföra foton.

Till slut var jag tvungen att lämna den - den stod och hackade och bad mig vänta för att den höll på att avsluta.

Tok gjorde som galen sa - och for i väg tillbak till mor och far.

Och där ramlade det in gäster till familjen - trejde generationen Swärd. Daniel vars farmor och farfar bott grannar med mor och far - och mig också för den delen medan jag bodde hemma.

Familjens gemensamma gäster vet alltid att åtminstone först landa hos mor och far. Det vet att det är säkrare att de är hemma än jag. Och dessutom vet de att de aldrig kan lämna utan någon form av förplägnad. Det kan vara lite si och så med det hos mig. Fast jag kan ju alltid ta med dem hem till mor och far.

Nåväl - det blev ett ganska långt och trevligt besök. Daniel nu med fästmö Anna. Som på en vecka lyckats göra mer av Norrbotten än jag hunnit på ett helt liv - nästan. De hade badat i Torneträsk - de har aldrig jag gjort.

För en kort sekund - ja - på väg hem nu så funderade jag på datorn. Tänk om den skulle hänga än? Pajad! Och tänk om jag skulle leva resten av semestern utan dator? Tanken kittlade - men bara för en kort sekund.

Och med urdragning av kontakter ur två hål i väggen så är eländet igång igen.

Dock får vi se om jag törs göra ytterligare ett försök att överföra fotona. Tänk om det blir så att den hänger sig igen - och inte blott en kort sekund.

Men det är ju en mening med allt som sker. Men först ska jag göra lite annat smått och gott. Vi får se framåt nattkröken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback