Hembudsklausul?

Till Gerd, Nisse och Ylva vill jag bara säga. Ni måste lära vad hembudsskyldighet är. Den gäller för mitt vidkommande: tjejer på stan, åkerbär och hjortron samt rymning från "hemmet".

Är sånt på gång får ni hembuda! HUR ni gör det ger  jag blanke den i!

Fast jag förstår att Nisse inte hembudar åkerbär då han vet att jag är så lat att jag dränker dem i "brännvin".

Som kompensation till Nisse och för kännedom till er övriga så läste jag boken "Full frihet" i går. Skriven av Lars Åke Augustsson.

I spåren av en bror - Kaj - som söp ihjäl sig för han en dialog/debatt om alkoholen och makten över våra liv.


Tänk så mycket man tar in - och vilka mönster de bildar. Min min hjärna känns som en FÖR gammal dator. Kan inte sortera upp allt.


Hoppas det nya "hjärnorna" kan dra slutsatser som gör att färre får lida i alkoholens skugga!


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja visst Ylva är hoppet det sista som ska överge oss människor. Men när det gäller alkohol och andra beroende framkallande droger så verkar de ju bara "krypa allt lägre ner i åldrarna". Man kan tydligt se att stans A - lag blir både yngre och ökar i antal så jag tror personligen inte att de "nya hjärnorna" är speciellt mycket att sätta sitt hopp och sin tilltro till men visst jag kanske har fel? Jag vill absolut inte verka eller vara någon sorts dommedags predikant men drogernas utbredning får mej att känna stor oro för både anhöriga och drabbade.

2007-07-26 @ 09:06:56
Postat av: Ylva Mjärdell

Min kompis Nisse är definitivt ingen domedags predikant men en kille med ett hjärta av guld,omtänksam och snäll!Och en mycket bra mentor för mig i Byggnadsnämnden :o)En toppen kille m.a.o

2007-07-26 @ 14:08:03
Postat av: Ylva

Hej ni båda - som är mig till sån glädje! Nisse är absolut ingen domedagare - däremot lite drastisk ibland. Men det är ju vi Ylvor också! Fast när det gäller alkohol så börjar jag vältra över åt Nisses håll.
Kanske vi ska köra ett temamöte om alkohol? Finns ju många studiebesök att göra också!

2007-07-26 @ 21:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback