Ryggradslöst

Tänk dig att du krockar med din bil. Den blir så pass tilltygad att den ska bärgas. Och polisen är på väg för att utreda olyckan.

Säkert kan man känna sig uppriven. Men förhoppningvis är det få som skulle göra som Per Gahrton påstår sig ha gjort. Druckit öl för att lugna sig. Och inte en öl utan flera.

Naturligtvis hade han inte varit onykter när han krockade, hävdar Gahrton. Bra att polisen nu bevisat motsatsen. Beklämmande att en sån ryggradslös person innehaft uppdrag som riksdagsledmot och EU-parlamentariker. Om detta kan ni läsa i
Aftonbladet idag.

Och apopå alkoholism så kommer AA-bönen till nytta idag igen. "Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra....". Kan inte låta bli att känna en viss besvikelse när det fortfarande bara är 15 grader och mul.

Men nu ska jag med glatt och optimistiskt sinne ta mig an projekt tält. Nedtagning på Västbacken för att sen uppföras på Skräddarsvägen.

Jag vet - det gäller att göra det sakta och systematiskt och märka upp delarna. Ni får gärna hålla tummarna för mig.

Och apopå tummarna så höll jag dem hårt i går kväll för våra fantastiska friidrottare. Ännu roligare med friidrott nu när vi faktiskt har fler lysande stjärnor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback