Tur i spel!

Första pris på Gammelstads Marknad i Röda Korsets lotteri. Ikväll 2:a pris hos Svempa och allsången. På programmet.

En fin liten ljusstake och en blombukett.

Rätt så trevligt faktiskt i all sin enkelhet. Har aldrig varit med så här på riktigt förut - bara spankulerat i utkanterna och lyssnat.

Det  fick dessutom bli en mjukstart med sommarutelivet - ingen fortsatt "sjögång" utan alla åkte snällt hem till sig. Hondan styrde hem till Sunderbyn och stadsborna cyklade hem till sig.

Kärleken verkar vara ute med den speltur jag haft på sistone så det blev till att inhandla två trisslotter på Kvantum som jag inte orkat skrapa än.

Faktiskt riktigt trött och eftersom det är tidig morgon som gäller i morgon. Far till distriktssköterskan och därefter heldag med Sara och Lisa så behöver jag nog samla krafter.

Här kommer dagens och kvällens bilder;

46461-388

Det här är spoven om vandrar mellan Bärigårn och föräldrarnas hus, Idag kom kommunen och klippte ängarna nedanför. Kan undra om spoven hade sitt bo där? Och hur går det för igelkottarna när de kommer så här utan att förvarna? Har ni tänkt på det?
Som ni kanske förstår tillhör jag dem som inte tycker att det är nödvändigt att gräsklippa ängsmark. Den är underbart vacker och gör ingen förnär.

46461-389

Det här blommorna till exempel växer på ängsmarken. Kd-blommor som Östman skulle ha skrivit.

46461-390

Och blåklockor också. När det finns mycket blåklockor är marken mager sägs det.

46461-392


Och här är Svempa i full gång. Kanske sjöng han om blåklockor. I bakgrunden syns i alla fall två stora båtar som drev omkring bakom scenen.


Och Els skulle skicka bild av mig när jag står framme vid scenen och ska hämta priset.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback