Härligt I och II

Riktigt ljuvligt att se att förövarna åkte dit. Var riktigt spännande med de små notisena tidigare i morse. Först om att de hade kört fast - se bilden - och sen att de rymt till skogs. Och nu har polisen nypit två av dem. Om de nu var någon tredje - lite motsägelsefulla uppgifter.

Tänkte att det var härligt blött i skogen och önskade att de skulle möta på en björn. Nu blev det inte riktigt så - men slutet gott i alla fall.

Och apropå björnar så får Maud Spencer årets Björn - fint pris från Norrlandsförbundet. Det är tur jag aldrig blir aktuell för sånt - skulle inte känna mig hedrad alls att få en björn. Men det är ju bara min fobi!

Så jättestort GRATTIS, Maud, till ännu en fin utmärkelse.!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag utnämner TEDDYBJÖRNEN till alla tiders björn därför att "Även om din teddybjörn har fått en reva, så kommer inte hans kärlek att rinna ut"
Men inte minst för att "Teddybjörnen aldrig sviker dig"

2007-06-28 @ 15:04:47
Postat av: Ylva

Javisst ja - det finns ju fina goda björnar också. Själv har jag en hemstickad gul en med gröna hängselbyxor. Med stoppning på. Som saliga faster Henny stickade till jag föddes. Kan undra var i högarna den finns? Ska bli ett foto under sommaren.

2007-06-28 @ 21:38:49
Postat av: Ylva Mjärdell

Det fotot ser jag fram emot :O)

2007-06-28 @ 22:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback