Huvudobjektet saknas

Dagen började med att jag blev vansinnigt less på trasiga gräsklippare. Jag kände riktigt hur det - gräset - växte under mina fötter. Och åkgräsklipparen på Granngården - de har tagit ren och akkja ned till Belgien för att hämta reservdelar.

Den lilla med knosad hatt till tändstiftet. Men det gällde ju också få far med på vagnen. Jodå - han protesterade inte när jag sa att jag åker och köper en handjagare i avvaktan på att den stora får sina delar från Belgien. Undra på att en del är skeptiska till EU.

Allt nog en riktigt serviceinriktad kille på Järnia. Och andra sidan blir jag väldigt tydlig när jag väl kommer till beslut. Lite av Gösta Ekman och Expressen/Aftonbladet över mig. Talade i klartext om att det skulle vara en maskin som till och med jag klarade av.

Mina slutfråga var om den var krånglig att montera. Inte alls bara här och här - handtag och så. Vilket slutade med att jag frågade om jag inte kunde få köpa butiksexet - som hade bensin och rubbet och bara saknade en som körde den. Yes! In i Hondan och hem!

Så kunde den historien ha slutat - om jag inte lite senare anlände till far när maskinen precis stannat. Och klagomål på att den var tung som attan att köra. Det visade sig att den inte bara klippte - den snudade gräsmattan ner till roten.

Tack snälla granne Ola som kom och hjälpte till att höja klipphöjden - far Yngve har fortfarande starka nypor men det krävde en viss teknik.

Sorry - men jag har faktiskt glömt att fota apparaten.

Och nu leder vi med 1-0 mot Danmark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback