Inget att tillägga

Efter en raid i södra hamnen - avsmakandes Anna-Gretas skärårdsröra - och en resa tor Pajala finns inte mycket att tillägga.

Erkänner att jag är trött men det är mest av alla underbara intryck. Synd bara att jag inte är någon fotograf - vilka vyer jag skådad vid Kalix älven.

Här kommer dock två bildbevis från södra hamnen och ett som inte är från Kalix älven men väl någon pöl mellan Korpis och Pajala. Det finns mer vatten där än man kan tro så inland det är.

I Pajala påstod de att de hade varmast i landet idag. Inte vet jag - men 26.5 var det i luften när jag passerade Råneå vid 14-tiden. Det räcker långt! Fast kompisar - jag var tvungen och gå och kolla här - 23 på en termometer som varit fri från sol ett längre tag.


46461-297

Erkänn att det ser lite utland ut!

46461-298

Dykare i södra hamnen som ville visa att man behövde vara rejält påklädd i vattnet?

46461-299

Den fantastiska vyn hitanför Pajala som inte alls kommer till sin rätt på fotot.

Nu ska jag pejla in om det hänt något nytt - men jag upplevde att det var samma nyheter nu som då det vill säga samma nyheter när jag åkte till Pajala som när jag åkte därifrån.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

"Ja det är klart som korvspad" att södrehamn är den
bästa av platser i denna kommun. Att dessutom ha sin lägenhet och sitt boende här kan aldrig vara fel och till och med jag har svårt uppskatta detta område till det värde som "tuttifrutti" husen verkligen har.

2007-06-04 @ 06:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback