Ovattnade blommor!

Sån tur att jag inte vattnade uteblommorna i går. För idag står regnet som spön i backen. Lite överdrivet - men helmul och riktigt regnigt.

Hyfsat mycket nyheter i lokalbladen - men inget särskilt hett.

Liksom Anders Köjs vill jag gärna slå ett slag för Lunchmusiken i stadsparken. Varje dag mellan 12-13 - varje vardag i alla fall. Annonser i Kuriren. Idag är det Rold Lindströms band.

Men de får nog inte så stor publik denna regniga dag. Som så mycket annat på sommaren är lyckandegraden beroende var vår herre.

Det enda som får mig lite irriterad idag är nyheten om att gravida kvinnor kan äta antidepressiva mediciner. Hörde nyheten på TV nu också. Med full förståelse för att det är viktigt att veta för personer som verkligen behöver den medicinen. Det som irriterar mig är att det slås upp som om det vore ett allmänt kosttillskott för gravida kvinnor.
DN .  Ingenstans har jag sett uppgiften om hur många det kan vara aktuellt för. Måhända skulle den uppgiften i säg förskräcka!

Annars kan ni ägna er åt en matematisk funderation. Om Leif Wikman fått 100 personröster och med det har 101 röster fler än Eva Bergström - hur många personröster fick då Eva Bergström?

Jag undrar om det är solen i Härnösand som gett Östman solsting eller regnet här som förorsakat härdsmälta för mig? Dagens Noterat i Kuriren.

Som den sanna djurvän jag är ska jag nu umgås med dammråttorna. Det är sovrummet som står närmast på tur. Förmiddagen fram till 12-kaffet är avsatt. Sen blir det ärende runda till stan med omnejd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback