´Tro mig inte

Jag drar givetvis inte österut nu på morgonen. Fast förresten vet jag nog inte riktigt det heller. Väderstreck är inte heller min starka sida. Men faktum är att förra inlägget skrev jag i går eftermiddag - men hade tydligen glömt att trycka på knappen. Oftast brukar det ju vara tvärtom - att jag pillar till innan jag tänkt till.

I alla fall är det härligt att fortfarande efter snart 60 år lära nya saker varje dag. "Fientligt bud" - som jag skrev om igår - vet jag numera vad det är tack vare Janne som lämnat en kommentar.

Fientligt bud" är, enligt Aktiespararnas ordlista, "när någon lägger ett bud på aktierna i ett företag utan att ha budet förankrat av ägare och ledning i företaget."

Med facit i hand känner jag förstås igen begreppet - men när jag skrev det var jag faktiskt övertygad om att att det var någon på tidningen som bara rent allmänt inte gillade att bli uppköpt av  "högerkrafter".

Några onda krafter - på Luleå kommun - har dock sett till att jag inte fått någon bekräftelse på att Tidningskrönikan kommit till mottagarna. Men Jens ringde på väg mot värmländska Charlottendal och kunde bekräfta att den kommit.

Rånarna lär fundera på att omskola sig. Rån är numera en tung och olönsam verksamhet, enligt polisen som refererades på TV.

Lönsamt kan det dock vara att lägga dessa ansikten på minnet. Journalister årgång 2007 - måhända kommer ni framöver att granskas av någon eller några av dessa. Men pyttsan - hittade den inte på nättidningen.

Nu ska jag dra till expen.

Kommentarer
Postat av: Svärdotter

Klart vi har insynsskydd ;)

2007-06-01 @ 08:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback