Har jag pillat igen?

Får reklamation på gårdagens bloggande. Nä inte för jag begränsade inläggen (vilket jag ju hade kunnat hoppas på) men för att fotona bara framträder som kryss. Förändringsobenägen som jag är har jag gjort som jag alltid gjort så det borde funka. Men mina huvudmän - bland annat webmaster Roland - har ju ändrat och donat. Och lagt upp ett särskilt bildarkiv. Jag pillade bort en del foton där - tyckte det var onödigt att lagra. Skulle det kunna vara så att bildarkivet är en förutsättning för att få fram bilderna på bloggen? Har svårt att tro det - eftersom jag kopierar och lägger in.

Det kan ju vara någon form av censur också!

Annars blev dagen så lugn som jag förutspådde eller hoppades på. Jag donade lite hemma och hos mor och far. På det senare stället lekte vi "jakten på den försvunna hörapparaten". Fyra personer gjorde eftersök - mor påstod sig ha gjort ett första sök precis överallt. Vilket vi då gjorde igen x 4 personer utan resultat.

Vid ett-tiden gav jag upp för en planlös resa intill stan. Den resulterade i besök på konsthallen (Peter Dahl bland annat) och sen små visiter på diverse komersiella inrättningar. Ett nytt badlakan eftersom ett försvunnit på badhuset.

Ser att Björn Rosengren talat ut att han ångrar försäljningen av Telia. Och Mårten Ström tar tillfället i akt och säger sig aldrig ha trott att Rosengren varit sosse.

I min tidningskrönika - som publiceras med väldigt mycket skrivfel - fingrarna är stela den tiden på morgonen - så hade jag skrivit "sväljare" istället för "s-väljare". Kanske inte så helt väl ändå - "sväljare" kan kanske bli ett internt sossebegrepp. Det är bara att konstatera att ett stort parti som sossarna är i Norrbotten (tack och lov är det inte längre så markant i riksperspektiv) så drar det till sig del "spill". Det som bara är ute efter maktpositioner och inflytande typ Rosengren. Men när man studerar listan över kommunala uppdrag så hickar man ju till då och då över vilka som återfinns som s-kandidater. Såna som man aldrig i vare sig ord., tanke eller gärning skulle placera hos s. "Brödsossar" är ett begrepp som kommer för mig och som sossar själva brukar använda - såna som främst var ute efter extraknäck. Det är ju så modernt att skapa nya ord - "sväljare" kan vara ett samlingsbegrepp som Mårten kan använda för Rosengren?

Annars var det sorgligt att jag inte kom mig på hockey - Thomas drog till Piteå och Johan - det Linköpings fan han är - hade gärna haft med mig men han valde hemvärnet.

Om det vVAR sorgligt så ÄR det sorgligt att det inte finns något i de lokala nättidningarna värt att länka till. Kuriren toppar med schlagerfestivalen och NSD återigen med en vänsterpartist som krönikör. Skäll till båda!

Nu arbetar tvättmaskinen för mig - det gäller att organisera så att mycket flyter på samtidigt. Idag blir det jobb - en hel del kvar att formulera i skrift inför morgondagens möten. Och inläsning av handlingarna till APU. Plus lite i min tjänstemannaroll också!

Men om jag får fler signaler om att foton med de lättklädda damerna inte går att öppna ska jag försöka åtgärda det under dagen. Ska skicka med orginalfotona i ett mail så att jag har tillgång till dessa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback