Läsarstorm mot Östman

Det är hoppingivande att det tydligen blivit riktig läsarstorm mot Bo Östmans ledare häromdagen. Tidningschef Bergman får ägna hela sin betraktelse till att förklara och försvara.

Och det är ett otyg med dessa osignerade ledare. Det är ju inte alltid den som står som ledarskribent som skrivit ledaren. Vilket gör att det kan kännas svårt att kanalisera sina känslor.

Som med den här om homovigslar. Tycker det är sorgligt att en ledarskribent som i stort ryter till på rätt ställe så kan sitta fast i gamla fördomar.

Men det är härligt att de också kommer så mycket reaktioner mot honom. Insändaren från Fredrik har en ton som verkligen slår an - och så är Östmans försvar klent.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Det är ett otyg med osignerade ledare, säger du helt riktigt. Tycker att signerade ledare blir mer intressanta eftersom en människa av kött ochblod syns bakom den. Det gör ledaren enklare att förstå och ha synpunkter på. En anonym ledare är alltid nån som "tar skydd" bakom tidningens ledarsida. Bergman å sin sida tar skydd bakom att andra gör det också. Synd!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback