Lite från gårdagens apu

Först; tack för alla gratulationer - verkar aldrig ta slut - tack Berndt som alldeles nyss tillönskade mig att leva uti hundrade år. Jag säger som Vanja Berglund - 85 känns lagomt - och gärna med full rörlighet i både kropp och "huvve".

Yttrande slutbetänkande Nationell psykiatrisamordning. Intressant men tungt att sätta sig in i utredningen - ingen lite lunta. Positivt att staten avser att gå in och medfinansierna sociala koperativ.

Tilläggsanslag Luleå Sommarbiennal 2007 i stor enighet. Följande år till budgetarbetet.

Prissättning kollektivtrafik och färdtjänst. Med anledning av en motion från Bertil Bartholdson om gratis kollektivtrafik för äldre. LLT redovisar lite "seniorpolicy".

Så turistbyråverksamheten - om den han sägas mycket om en rätt dålig upphandling. Där bland annat personalens intressen åsidosattes. Och sen började ju kritiken mot de nya entreprenörerna ett kvartal innan de började. Duktigt jobbat av de som inte vill se verksamheten på entreprenad!

Nu kör vi Visitors Center i Gammelstad och den turistverksamhet som sätts in i Kulturens Hus får ligga kvar hos fritid till dess kultur känner sig mogen att överta.

Nu måste jag avbryta skrivandet för nu har jag lunchdate här på expen med Christian. Arbetslunch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback