Next stop - Bensbyn

blev det på ärendet om Likskärsvägen i Bensbyn. Moddisarna yrkade ju redan i utskottet att första att satsen om att andra åtgärder än 30-begränsning skulle prövas.

Efter kontakter med vänner och bekanta i lokalbefolkningen beslutade vi att stödja det förslaget. Jag hann egentligen aldrig haja om centern också hakade på. Kd ville gå på något med belysningen - fast jag fattade inte om de då stödde andra att-satsen. Det är inte otydlighet hos förslagsställaren snarare att jag fortfarande var i bostadsförsörjningskoma. Och det kan ju dessutom räknas till avdelningen petitesser vad vi i oppositionen tyckte - s-beslutade att avslå medborgarförslaget helt. Vad var det jag sa om att NI har de politiker ni förtjänar. Sossarna var väl starka i Bensbyn också??

Efter detta ska jag nu göra som Stefan Tornberg inte gjort - se kvällens blanka almanack som en möjlighet - inte att fylla med arbete - utan att åka och idka fysisk träning i form av simning.


Fast först ska jag bestå er med en kulighet som Mårtens Ström bestod oss med på Ks - och hoppas han nu inte har någon upphovsmannarätt till denna:


Vad kan man säga istället för en usel arme - som också har en viss likhet med namnet på en känd flygplats?

Klura på det ni medan jag simmar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback