Bara rumpor

Riktigt avslöjande för en del. Först den underbara Marit Paulsen som visar hur till och med en genuint liberal kvinna sitter fast i könsrollstänkandet. Vi tackar Swedenmark för att han upprepar och för detta vidare. Mer borde inte behövas för att alla ska kalla sig feminist. Fast det handlar ju lika mycket om att män inte heller ska placeras in i "könsfällorna".

Rätt kul på radion för någon stund sedan. Fick inget grepp om programmet som helhet - men det handlade om två vänninor som gjort en långsegling med sina barn. I någon hamn fick de besök i båten. Kvinnan i fråga avlyssnade ett samtal. den besökande mannen frågade den 10 årige sonen vem som rådde om båten. Sonen svarade "mamma och henns väninna". Men din pappa då? - Han är hemma i Sverige varvid den främmande mannen frågade: Men vem kör båten då??

Och det är klart - fördomarna sitter på näthinnan. Blunda själv och tänk sjökapten?

Andra riktigt "bara rumpan" hittade jag på Kurirens ledarsida. Unga Örnar har försökt roffa åt sig extra bidrag. När de inte fick tillräckligt mycket av Omar i Kulturnämnden gick de vidare till Mårten i Fritids. Där hade de enligt artikeln helt plötsligt en mycket dyrare hyra i sin kalkyl. Vi tackar Åse Anjou som var uppmärksam på det!

Det är väl den här organisationen som riksdagsman Fredrik Lundh håller under sina vingar? Tänkte det att för sossar är det inte så långt mellan "barnorganisationen" och PRO - Fredrik lär fylla 30 i dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback