Bete sig?

Nu har jag funderat någon timme - men nu måste jag skriva. Jag har ju i alla fall två verisioner - både NK och NSD - och i ingen av dem kan jag hitta något godtagbart skäl till Lulebos övergrepp. Fast jag hittar inte NK:s på nättidningnen?

Det är ju faktiskt av den kalibern att det är svårt att tro att de ska kunna funka - eller funka så ini bängen illa i välfärdslandet Sverige?

Hur kan de bara fundera på att vräka en fembarnsfamilj? Och flytta dem ut till Niemisel. Inget fel på Niemisel - men troligen inte särskilt bra för den här familjen. Och framförallt ska man flytta frivilligt till Niemisel.

Skälet ska vara en 15-årig flicka som stört grannarna. Nog är det väl ändå att beklaga samhället om vi inte kan hantera en 15-åring på annat sätt än att straffa en redan utsatt barnfamilj?


Hur har ni tänkt? Att flickan ska få fortsätta att terrorisera bara sin egen familj? Eller ska hon ut och terra pensionärerna i Niemisel.


Chansen är stor att det här är en familj van att leva i en storstad. Förmodligen också en familj utan bil - och möjlighet att ha bil. Stort behov av att kunna handla billigt till sin stora familj. Hur tror ni det funkar i Niemisel?


Den här familjen befinner sig i en extremt besvärlig situation. I ett främmande land och där barnens far drunknade för två år sen.


Är det underligt om ett tonårsbarn är oroligt och stökigt. Är det inte vår f-b-d-e skyldighet att se till att flickan får hjälp? Istället för att försöka stjälpa resten.


Jag hoppas tidningarna fortsätter att bringa reda i hur det kan bli så här galet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback