Blodtrycksmätare?

Har fått en fråga - kommentar - om "vilken blodtrycksmätare de lånar ut". Det är en kommentar på inlägget Nättripp som jag inte hittar - måste vara länge sen jag skrev det.

Men den enda "privata" blodtrycksmätare  jag känner till är mor och fars. Och den heter Omron. Lite skumt - jag satt just och höll den i handen - för att återbörda den.

136/83 och puls lite 76. Ine särskilt mycket tonåring här inte. Och det senare tyder väl inte på särskilt god kondis?

Och nu ska jag dra förbi Kvantum och sen mot metropolen Sunderbyn.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag skulle behöva en blodtrycksmätare efter jag läst Gunnar Wetterbergs uttalanden i dagens Kuriren om hur undersköterska är ett enklare jobb som i nästa andetag inte ens finns!
Undra hur stor erfarenhet denne herre har av detta arbete med sorger,svårigheter och glädjeämnen.
Eller om han ens vet vilka krav,vilka än det månde vara vi tänker på som ställs på den som arbetar som undersköterska eller skötare inom de olika områden vi är verksamma inom.Skulle förmoda att den erfarenheten är bristfällig och det är inget Wetterberg kan läsa sig till på en kafferast!Han konstaterar hur det kommer ställas stora krav för att klara av äldrevården i framtiden,hur korkat som helst att ens fundera då man resonerar som det han gör.Det är ju dömt att misslyckas!
Om alla skulle resonera som denne man på sin höga häst skulle ättestupan strax vara här igen för inte en kotte skulle utbilda sig inom vården.
Vilket får mig att avsluta med det Mark Levengoods mormor (tror jag det var)brukade säga "Saliga äro de korkade ty de skola flyta när floden kommer"

2007-05-05 @ 23:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback