Effektivisering möjlig

Jag är nog en som jobbar bäst under piskan - åtminstone under tidspiskan. Vaknade halvfyra - och hade ställt lilla telefonen på fyra - för säkerhetsskull.

Tog den i handen i väntan på att den skulle ringa. Funderade över det där med kolhydrater och prestationer. För att få bästa ork ska man tydligen äta massor av kolhydrater nu dagarna innan jg ska "tävla". Men inom ramen för min "poängmetod" ryms dock inte särskilt mycket makaroner.

Allt nog lyckades jag pilla på väckarns knappar - så jag vaknade i kolhydraternas värld först klockanb tjugo i fem. Och väckningen var minsann avpillad!

Dock sitter jag här nu 06.05 och är bara tio minuter från avfärd och har minst en halvtimme till godo.

Och osexig är han min idol Renberg i den fula gula hjälmen. Inget agg mot vare sig Skellefteå eller Peab (se där fick de lite reklam) men det var inte snyggt. Fast
ingen bild på nättidningen.

Snyggt var det då inte heller i går av ordförande för supporterklubben - Mattias Sehlberg om jag nu kommer ihåg rätt namn - att berätta att Micke skulle bli utbuad när han kom till Coop Arena.

Och Luleåbasket verkar behandla sina dalande stjärnor på samma osentimentala sätt som vi i folkpartiet behandlar våra avgående partiledare. Det lät som om Maria Näström inte tänkt fortsätta i vilket fall - men hon känner sig inte juste behandlad.

"Självkritiska politiker diskuterade alkholpolitik" skriver NSD. Lite självkritik skadar inte heller då och då - men jag tycker inte jag har något att skämmas för vad gäller serveringstillstånden. Il Lardo fick en varning våren 2006 - det är inte sant att vi inte gjorde något. Det hade väl varit märkligt om vi inte betrott den företagaren att klara sina skatteskulder - prisad som han var vid kommunens näringslivsgala bara några veckor innan.

Om vi alltid hellre fällt än friat så hade vi inte haft någon restaurang på Ormberget idag - åtminstone inte med den företagaren. Leif fick en varning för att han inte skött sina kontakter med kronofogden på ett helt klanderfritt sätt. Det börjar vara ett par år sen och vad jag förstår så har han klarat ut allt.

Centern ( och miljöpartiet) uteblev vid Iogt:s träff. Det kan finnas många godtagbara skäl till det. Ibland hinner vi inte vara med överallt - vi partier som till absoluta merparten består av fritidspolitiker. Men jag kan inte låta bli att tro att det inte varit så kul för någon centerrepresentant att försvara att man röstade mot att ge polisen verktyget att beslagta mellanöl av barn och ungdomar. Hörde för övrigt på polisen i går att Luleå varit lite efter sig i den här frågan i förhållande till andra kommuner. Apopå att centern också ville att vi skulle samordna oss med övriga kommuner. Även Kuriren skriver om iogt-träffen. Där våran Nisse tydligen var aktiv - citerad i båda tidningarna.

Nu måste färdtjänsten starta - jag återkommer efter lunch och berättar om bilbesiktning och SSAB.

Kommentarer
Postat av: Anonym

"Snyggt var det då inte heller i går av ordförande för supporterklubben - Mattias Sehlberg om jag nu kommer ihåg rätt namn - att berätta att Micke skulle bli utbuad när han kom till Coop Arena."
Undrar om det inte många gånger är ett konstigt sätt att visa sin uppskattning till spelaren.

Micke blir säket besviken om det inte kommer någon reaktion från supportrarna när han kommer tillbaka till coop arena.

2007-05-16 @ 11:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback