Jag vara "tjosade" iväg

Till mor och åt ärtsoppa. Hem och duschade och bytte om. Jumper borta. Fortfarande ett mysterium.

Iväg till garaget - 15 meter - in i bilen. I Notviken hällregnade det.

Paraply - säkert i skuffen. In till Statoil under tak - kollade inget paraply.

Träffade Rolf Nilsén och hamnade i tidsnöd. Ingen tid för inhandling av paraply - "buss"  på Kulturens Hus

Parkerade på trekanten och sprang. Inte dränkt katt - bara lite prickig på lindräkten.

Mycket folk i  - hör och häpna - Olga Bardh-rummet. Fast dom fattade nog inte vilken liberal mark de trampade. Tur för en del kanske.

Svante Lindqvist och Flu underhöll. Mycket trevligt - särskilt med Svantes Koskullskulle dialekt. Och han är så infernaliskt lik min älsklingsmorbror Sture så jag tror jag måste släktforska lite grann.

Krister Hammarbergh hade ett riktigt bra och informativ pass om vad regeringen avser att förändra. Men jag saknade hjärtat - visst är det bra med straff, lag och rätt. Men någonstans måste vi också fundera hur vi ska sluta "fostra" kvinnomisshandlare och andra illdådare.

Det måste finnas både hjärta och hjärna i politiken = liberalt!

Tjejjourens information var verkligen en höjdare. Med min Sunderbygranne Maria Sundvall Taavo och Jessica Sundqvist.

Och så var det dags för oss kommunpolitiker när klockan var tjugo i nio. Några tappra (ganska många faktiskt) var kvar och lyssnade.

Det mest intressanta var att Carola Lidén för Centern räckte upp handen för de som ville ha restriktivare tillämpning av serveringstillstånden - att ge tillstånd som jag uppfattade det - inkluderande serveringstider.

Rätta mig om jag har fel - men centern var väl eniga om att behålla serveringstider till 03.00. Och de gick till och med emot polisens önskemål om att få en ändring i den lokala ordningsstadgan för att kunna beslagta folköl hos ungdomar. Vadå sätta upp fingret och känna vart vinden blåser? Men jag kan ha fel?

Och Sverige la sig tydligen i matchen mot Ryssland. Vilket de inte fick enligt Expressen och andra förstå sig påare. Om jag hörde rätt så förlorade vi med 4-2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback