Jobbigt kommentarsystem

Det är rätt jobbigt system för kommentarer på den här bloggen. Jag ser direkt när jag fått en kommentar även om det är på ett gammalt inlägg. Men vem annars ids gå tillbak till april och se om någon lämnat kommentar i maj?

Till detta jobbigt för mig att söka fram det gamla inlägget för att kunna besvara kommentaren. Bloggmaster - eller  hette väl webbmaster   -"Rolandski" - borde tänka på att göra något åt det. Fast nu är det ju Allers som äger oss så vem vet om Roland är kvar?

I alla fall till sign. Anhörig till äldre - kan jag meddela att jag läst betänkandet - dock inte andras remissvar vilket jag ser framemot innan förslaget blir skarpt. Dock kan jag meddela att inlåsning modell Leif Wikman i Luleå är absolut förbjudet redan idag!

Tackar för
inlägget av Marlene Furbäck och Dagny Wikström i dagens NK. Den senare mormor till Birgit Stöckels lille "Åke" - grattis.


Och apropå jobbigt så är det det numera även med haken och hyskan på behån. Inte kul att bli gammal och se allt sämre på nära håll. Å andra sidan så kan jag numera köra bil utan glasögon så det jämnar väl ut sig. Sluta gnälla - gäller!

Vad är äckligare än hundbajs där det inte ska vara? Jo, hundbajs i små svarta påsar - både halkigare och äckligare. Det finns fler av den senare varianten än det finns högar av hundbajs. Vilket torde bevisa att hundlatriner skulle kunna göra nytta.

Och nu är ska jag lyssna på Birgitta Olsson på TV. Sen blir det en intensiv sammanträdesdag som det väl kommer rapport om så småningom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback