Och vilket elände!

Vilket elände - 4-1 i baken och bara en period kvar. Och inte särskilt hoppfullt spel heller.

Vilket elände - 2- är att jag kom hem med åtta äggkoppar och en vas. När jag berättat för försäljerskan att jag hade en likadan men väldigt mycket större - och hon fick mig att köpa den lilla - då förstod jag vad klockan var slagen. Dags för hemfärd.

Fanns oändligt mycket söta, fina och billiga saker - massor som jag inte alls behöver - men som frestar bara för att det är så söta och så billiga.

Men visst kunde "behövande" göra fynd. Syntes att många visste exakt vad de sökte. En lycklig man gick ut med en golvlampa som jag själv verkligen kunnat tänka mig. En sån med platta på golvet, en lång böjd stång och så en skärm som man kunde vicka över fotöljkanten - precis sån modell hade mor och far på 50-talet.

Fast jag är ju en luttrad en - så helt plötsligt kom jag på mig själv att fundera över hur mycket som var hälerigods. Absolut att det förekommer - frågan är väl bara hur mycket. Och för att vara en privatpersoners marknad (visst är det så?) så fanns ovanligt många "proffs" som inte hade gjort garagerensning hemma precis - utan snarare i sin antikvitets bod.


Gamla tidningar fanns också att köpa - även "ekivåka" sådana - om nu Fib Aktuellt var sån på 50-talet - 60-talet? Dock har jag lovat heligt och dyrt att inte avslöja den lyckliga köparen.

Nu ska vi fundera vad kvällen ska ha i sitt sköte - efter tredje perioden är avverkad.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Så har då Kicki och jag igen kommit hem från Stockholm där vi varit på ett extra landsmöte för Liberala kvinnor.Vi har fått en fantastiskt fin förbundsordförande i Birgitta Ohlsson och en minst lika härlig vice ordförande i Maria Lundqvist Brömster.Intensiv dag och fötter som värker gör att det är läge för en tupplur på soffan.Pst Ylva,jag kramade om Birgitta från dig och hon hälsade tillbaka till "Strutzen".Vilken dag vi haft Kicki och jag.

2007-05-12 @ 19:46:16
Postat av: Berndt

4-1 i baken?! Ja, det var ju bara början på allt elände. Dags för Sverige att byta förbundskapten. Det lär finnas nya friska krafter att hämta hem från Armenien, Kazakstan och Georgien... Kom igen, Sverige!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback