Projekt släpvagn nedlagt

I går eftermiddag fick jag en inre syn. Jag såg hur tidningsbuntar slets upp - tidningar spreds på Notviksrakan. "Lösnumren" blandades upp med en och annat bunt á 200 ex som landade mitt i vägbanan.

En annan bild med luktminne - när min kompis och jag kört släpvagn rätt framgångsrikt - ändå från Storheden och hem till Sunderbyn - en frän lukt av bränt gummi. Och upptäckten av bromsspaken som inte spärrats upp.

Lägg till det att just åkgräsklipparens motorhuv fick sökas på sträckan Sunderbynb-Boden när Kerstin och far var ute på släpvagnsäventyr. Den återfanns förvisso.

Så eftersom jag inte lyckats anlita något proffs på släpvagnskörning (förlåt, Birgit) så är projektet inställt. Får hoppas att gräset inte gror alltför fort så far håller sig lugn.

Får väl om inte annat beställa bak av en omgång bondkakor. I går kväll när jag kom dit halvåtta så bakades det plommonknyten.

Nu ska här firas; 60 årig bröllopsdag den 24, 83-årsdag på lördag, morsdag på söndag. Lägg till det att helgen ska njutas i hänryckningens tecken så är det fullbordat.

Har alltid drömt om att gifta mig pingsthelgen om jag skulle gifta mig någon gång. Rätt fantasilöst - eller hur - så det är väl lika bra att det inte blir i år heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback