Projekt som borde lagts ned

Vad är det för nissar som tycker det är kul att spruta vatten på statsministern? Tydligen skulle kändisar som gick på gratispremiärer vattendränkas.

Det blir extremt dåliga vibbar med ett sånt "attentat" mot statsministern - inte kul för säkerhetsvakter och andra som i ögonblicket i alla fall kan få - säkert får - adrenalintillströmning.

Vet dock inte vem som var mer patetisk - Robert Aschberg som sa att han inte skulle gjort det själv men att han inte tog avstånd från sina medarbetare eller den politiskt korrekte pressekreteraren Oscar Hållén som lät som någon från politbyrån som läste upp ett telegram.

Men nu skulle vi ju vara positiva. Så för er som inte tar del av
Stockholms lokaltidning DN kan jag tipsa om en bra artikel av "våran" Tobias Krantz. Vi känner oss extra delaktiga eftersom ett av de lunchseminarer som ligger till grund för den här artikeln genomfördes av Jens och honom här uppe i Luleå. Jag passar på att tacka alla ni som kom och bidrog till diskussionen den 23 april.

Men nu - kompisar - måste jag dra ur papiljotterna ur håret och dra på kaffe hos föräldrarna. Det blir nog någon minut över åtta i alla fall innan jag landar på expen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback