Det är nuet som gäller

Tur att jag var på kurs i går. Och fick lära mig att det är nuet som gäller. Om framtiden vet vi föga och gårdagen är försent att påverka.

Sen jag skrev senast har mor ringt. Läkarbesök klockan 13.15. Inte inplanerat alls för min del. Men eftersom färdtjänst inte får användas för besök hos vårdcentralen - landstingets inrättning - så var det bara att ställa upp.

I dessa dagar skulle de se illa ut om jag blev känd folkpartist vars mor fuskar med färdtjänsten. Ellr hur?

Mycket sympatisk och förtroendeingivande doktor - Stefan Kero. Fyrtofem minuters genomgång av mors sjukdomshistorik (kan undra hur mycket av det jag har i generna?) och beslut om ultraljud på hjärtat.

Tillbak till jobbet. Hämtade faxrullen från Elgiganten. Den faxrullen kostade 299 kronor - men har dessutom kostat mig minst 3 besök där ute. Men nu är det fixat.

Och medan jag fixade det kom Anne K-J inflaxandes och hade fått hemlängtan. Skippade studierna på LTU i morgon och jag skjutsade henne till tåget som just nu passerar utanför mig. Jens ringde och ville ha hjälp. Liksom Thomas som ville diskutera ett och annat kommunalt.

Nu försöker jag samla mig till att gå ett grepp över vad som måste göras innan helgen. Många interpellations ideér som dykt upp - men två borde jag verkställa. Motioner i pipeline - men måste sätta ned foten. Eller fingrarna på tangentbordet snarare.

Så jag får bli kvar här en stund till - men det har varit ett par tidiga kvällar så det är inget att klaga över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback