Proppfylld dag

En dag fylld av "årsdagar" för många. För mig själv handlar det om att det är 39:e årsdagen av min enda förlovning. Så nära äktenskap jag någonsin kom. Det är det jag säger att "måttbandet" börjar vara kort och mycker är ogjort.

Får gratulera objekter för min förlovning - Roland - på hans 58 årsdag. Och Lars Leijonborg dito.

Gustav Hansson 61, Elna Sundvall 85.

Och Linda Sundström, 22.

Grattis på era födelsedagar allihop - och använd resten av "måttbandet" på ett klokt och njutbart sätt.

Får väl gratulera tjänstemännen på landstinget - som kommer att få sin sak prövad när nu
Textilia överklagar landstingets upphandling.

En fällande dom för landstinget borde väl i rimlighetens namn innebära att vi får gratulera någon - eller till och med några - som nya landstingsråd?

Grundlagen försvagar vår demokrati, skriver företrädare för junilistan. Vi som har sett morgon TV vet att det är andra krafter som utgör det hotet - bombningar mot åklagare - som var i Trollhättan - ingenting annat vad än jag skrev.

Ni som vill ser och vill höra om möjligheterna med EU och nya reformfördraget kan dra er till Kultuarens Hus klockan 12 idag. Under en timme berättar Cecilia Malmström. Och rappar du på och är i tid så bjuds det tydligen på mackor och kaffe.

Om jag nu ska avsluta med gratulationer så får jag gratulera de lokala kd:arna till att ha partiledarbesök idag. Det lär inte vara statsrådet Hägglund utan partiledare Hägglund som besöker länet. Lycka till Erika och ni andra.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

så som den såpan är borde välk ordet vara beklaga....

2007-11-21 @ 09:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback