Utan andra jämförelser

Hörde på TV också om den här cykelstjärnan som slutar. Och utan andra jämförelser så kan jag undra om en vanlig en - som jag - också kan drabbas av sånt här. Jag menar jag är ju varken "stjärna" eller ute och cyklar. Även om en del kan tycka det senare.

Piggt och roligt var det i går på fullmäktige - men efteråt känns det som en ångvält gått över mig. Så känns det idag igen - så nu ska jag försöka ta det lite lugnt på morgonen.

Har lovat hjälpa far med en utegransbelysning och då måste det väl helst ljusna lite innan jag åker.

Fast lite skämt åsido så kanske det kan vara ett tips till "coachern" Jan-Erik att kolla det där hormonet  - om det inte varit med bland alla "blodrör" jag lämnat.

Och när jag läser om Överkalix fullmäktige så undrar jag om inte de också haft någon form av homoniella rubbningar. Kan det verkligen vara rätt att alla utom två ska kunna jävas ut?

Vi har ju haft fråga om att inte bevilja ansvarsfrihet även i Luleå kommunfullmäktige under min tid - för skolstyrelsen - och inte var det en enda som fick lämna. Trots att vi var många som satt i styrelser och nämnder.

Så jag undrar - vad är detta? Fast det handlade förstås inte om ansvarsfrihet här - utan om att godkänna revisorernas avsägelse. Men underligt verkar det.

Nå som sagt - nu ska jag röra mig långsamt här hemma några timmar till - så hörs jag från expen vid 10-tiden kanske

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback