Blir galen

Jag blir galen fast jag egentligen inte orkar det. Tyvärr är det ju så att när man hittar en artikel om unga grabbar och djur så är det ofta att de sparkat eller pinat ihjäl någon stackars igelkott eller annat smådjur på ett makabert sätt.

Här läser jag nu om en grabb - tydligen omhändertagen av sociala - som makar sig med att ta hand om en halvdöd kattunge.

Han till och med tar sig omaket att skriva till soc och berätta att han har kattungen då det står i kontraktet att man inte får ha husdjur.

Allt rätt och bra så att säga. Och vad gör socialen - vräker grabben!

Nu ska man ju inte tro blint på vad som skrivs i tidningarna - men nog krävs en bättre förklaring från myndigheterna innan jag drar in taggarna.

Orkar inte? Nä efter att ha sovit 1 timme så har jag torkat ur alla skåp i köket och diskat upp allt porslin. Så nu är jag redo för luckhängning så fort värden så önskar.

Okej pannskåpet och ett underskåp till är kvar - men det tänker jag smita från. Det är underskåp och jag har så svårt att komma upp och ned. Och förresten var pannskåpet det enda storstäd jag gjorde i somras.

Nu ska jag trappa ned och ta en liten vandring runt på nättidningarna och se om jag hittar något roligt att skriva om. Annars så hörs i i morgon! Då ska jag bland annat och titta på lägenheterna som de ensamkommande ungdomarna ska disponera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback