(S)kakigt i veckan

Sossarnas landstingsgrupp samlas på hemlig ort. Åtminstone enligt artikel i Kuriren idag. Fast Ögren är inte orolig - de (landstingspolitikerna) har ju skrivit på avtal att alltid rösta med "husbonden".

För övrigt mest dominerande i dag är artiklar om Ögren. Noterat i Kuriren - baserat på Ögrens veckobrev - där han tydligen haft en uppgörelse med Östman. Märkligt - nog kan vi läsare väl själva ta ställning till det Östman skriver.

Vore bättre om Kent Ögren ägnade sig åt att förklara hur jag ska känna mig nöjd och trygg med vården när min vårdcentral i Gammelstad i princip tömts på läkare.

För övrigt förefaller det som om skolan i Luleå gör en Ögren. Det vill säga förlitar sig på det privata när det offentliga inte klarar sitt uppdrag. Boskataskolan läggs ner för kommunen räknar kallt med att den fristående skolan ska ta ansvar för eleverna. Så skör är den ideologiska tråden.

Nu måste jag dra så jag hinner förbi föräldrarna. Kan hoppas att deras kylskåp är lika tomt som mitt. Annars kan frestelsen bli för stor. Min mage hävdar bestämt att den vill ha knaperstekt bacon, salami och brieost. Löskokt ägg med kaviar. Någon liten prinskorv och köttbulle också tillsammans med äggröra. Toppat med några småkakor till kaffet. Frukosten blir terapi när jag bor på hotell. Något måste man fördriva morgontimmarna med - och First Hotel Cardinale hade en högkvalitativ terapi. Utslag med 1 kg upp under helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback