Aprilskämt?

Hurra vad fiffigt - med ett datorprogram som gör att en stulen dator kan spåras så snart den slås igång. Och inte nog med det - den fotograferar också tjuvarna, Och det kostar bara några hundralappar per dator, Går att läsa om i här med även i NK - vilket väl är en garant för att det inte är något aprilskämt.

Lite skämtsamt känns det också när horoskopet i Kuriren bekräftar att jag har svårt att hinna med alla som vill ha hjälp. Men enligt "stjärnorna" är problemet lättåtgärdat - bara berätta det så slipper jag stressa ihjäl mig.

Men säg det till Luther i ryggsäcken - jag lovar han är stendöv i det fallet!


Och tondöv måtte ju upphandlingsavdelningen på landstinget vara om uppgifterna i Östmans krönika stämmer. Nu har han hämtat dem från de överklagandes sida - så jag kan misstänka att de inte är helt objektiva sakuppgifter.


Jag kan beklaga att tvätten försvann från Boden. Men gud må förbjude att upphandlingen inte gått rätt till den här gången. För vem i hela världen ska man kunna lita på då?


Sen kan jag notera att om folkpartiet fått råda så hade det inte "löddrat" på det här sättet. Iden bristande konkurrens som rådde vid förra upphandlingen föreslog vi att landstinget skulle köpa tillbak tvätten. Alltså fastighet och fastighetsinventarier. Naturligtvis inte för att driva den i egen regi men för att upphandla någon som ville driva den.

Vi var ensamma den gången (den ende av landstingsstyrelsen ledamöter  inkluderande både landstingsledningen och oppositionen) som inte prickades av revisorerna. Det ska vi komma ihåg nu när det beklagas än hit och dit att tvätten åker till Långsele.

Själv åker jag till "radioskuggans dal" i eftermiddag. En sen länge inplanerad ledig helg. För att stressa ned lite. Synd bara att jag missar 100-årskalaset.


Möjligen återkommer jag på bloggen först söndagkväll - för gudarna ska veta att det blir att stressa upp först för att hinna med att stressa ned.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback