Utan avstängning

Nä det är inte mig själv jag pratar om - även om en del ibland brukr antyda att jag är svår att stänga av. Men det är bara elakt förtal.

Men jag undrar - i dessa tider då vi alla ska bidra att förbättre klimatsitutationen. kan det vara möjligt att en TV som jag köpte för så där ett år sen inte har någon knapp att stänga av med? Jag har letat och letat och letat. Och kusin Kerstin som köpte en likadan har läst i "boka" - men vi hittar ingen annan avstängning än kontakten. Och det ids jag ju inte så ofta som jag borde.

En platt LG någonting - kanske runt 30 tum. Någon som kan tipsa?


För övrigt tänkte jag vid hårvården framför spegeln att i kväll blir det allt tjejsnack för hela slanten. Om gubbar och så.


I den här familjen är det nog inte så kul för vare sig gubben eller gumman. Märkligt att allt blir otäckare ju närmare det är. Kan sånt här hända i Sunderbyn.


Kommentarer
Postat av: Berndt

Det sitter ett plastlock på fronten, väl? Tryck på det
så kommer knapparna i dager. Annars sitter onoff under panelen på framsidan, under skärmen. Kan det vara möjligt att det gått ett helt år och du har inte kommit på tanken att stänga av den?! Undra på att isarna smälter och hararna är vita på sommarn ;-)

Postat av: Ylva

Nu har jag tryckt - nästan genom skärmen - och inget hittat.
Men jag har dragit ur stickproppen då och då.
Ska söka fram instruktionsboken en gång till!

2007-10-01 @ 22:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback