Utpustande

Kan pusta ut - för ögonblicket i alla fall. Q 400 är ju ingen flygplanstyp jag känner igen för Kallax - och enligt SAS hemsida så kommer Barbro Westerholms plan som det ska.

Fast å andra sidan säger horoskopet i Kuriren idag att jag ska få ett viktigt budskap från avlägsen ort. Och antingen handlar det om kärlek eller sorg. Så jag och partiledare Björklund - också Vädur - får väl hoppas på det förstnämnda.

Hoppades att den gubbe skulle gå gjorde nog Agneta Granström (mp) också. Kul att min bloggreflektion nu har stöd i Noterat i Kuriren.


"Gubben" Westbrandt (jag känner honom) han har inga problem med inlåsningen av gamlingar på äldreboendena. Möjligen menar han inget illa - men nog tusan är det väl ett problem om en gamling får hålla på flera timmar med en bordskniv för att försöka ta sig ut. Fatta vilken panik och ångest!

Något sjukt måste det också vara med ärendet där snabbtågen kom bort. Hur kan det skilja mellan 8 miljoner och 37 miljoner på samma tilläggstjänst? Nog måste någon ha vunnit på karusellerna det man förlorat på gungorna. Och förlorarna är givetvis både resenärer och miljö.

Och Grattis till alla som heter Sture och har namnsdag idag! För påminna kompis Birgit om att gratta sin särbo!

Återkommer till kvällningen om inte förr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback