Det oväntade guld värt

Så roligt med ett svenskt OS-silver  till Emma Johansson. Så stort med den första medaljen inom svensk damcykel.

Och Sunderbyns damer vann över Kiruna i fotboll igår - 6-2. Dagens tistel går till Sunderbysportklubb och de som är ansvariga för affischeringen. Varför så sent med affischerna - sorgligt att jag missade matchen på Byvallen.

Missade Di Leva i Yttersti också. Det måste ha varit något alldeles extra just med Di Leva i den underbara miljön.

Att "pocenten" kan ställa till problem vet vi ju. Janne Bergstens procenträkning hade nog tarvat en förklaring. Maria Salmgren och Stefan Tornbergs 33-procentare ser ju illa ut - men verkligheten är nog att de bara varit valda för 3 sammanträden innan de av olika skäl lämnade fullmäktigeförsamlingen. Stefan tillhör absolut de pliktrognaste och synar man förra mandatperioden så tror jag faktiskt inte Maria missade mycket heller.

Vi har tre militärer i gruppen och det kan vara svårt för dem att delta i alla möten, säger gruppledare Karlsson. Varför skulle just militärer ha något frikort för att vara frånvarande. Det är ju inte precis så att vi befinner oss i krig. Och dessutom har moderaterna 5 ersättare att kalla in - då ska stolar inte behöva gapa tomma.

Kan undra vad det oväntade i horoskopet innebär. Någon vill reda upp allt och kommer med ett oroande förslag som jag bör tacka nej till - enligt horoskopet. Kanske jag måste ringa Astrografen. Har ni kollat in den informationen strax under horoskopet. Är det en betald annons eller vilken relation har Kuriren till Astrografen??

Nu är min skrivartid ute - härligt med OS tjattret i bakgrunden även om det "bara" är volleyboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback