Hejsan hoppsan - hoppas

Nu börjar jag känna mig insnärjd. Bodenvägen avstängd och jag hade faktiskt tänkt ta vägen över Boden till Unbyn. Jag åker inte gärna färja - och jag vet faktiskt inte rikitigt var avstängningen börjar. "Starrbäcken" eller vad de nu kallade det har jag aldrig hört talas om.

Och nu är
E4 avstängd i Kalix också. BD-Open till helgen - kanske inte så kul för föräldrara som tydligen ska skjutsa ungar härsan och tvärsan både för att spela matcher och för inmundigande av måltider-

Det är fotboll i Unbyn i morgonkväll också - Sara spelar. Samtidigt som Lisa spelar match hemma. Eftersom fadern befinner sig på resande fot så får supporten i Alvik bli mor Lotta och i Unbyn farmor Ylva.


I Kalix ska det dessutom inmundigas surströmming - fjolårets med årets mandelpotatis. Så jag kan hoppas att vägen till kalix fungerar.


Inte nog med att målet i sig är absurt - våldtäkt på en 60 årig kvinna - och en 32 årig kvinna misstänkt för dådet. Sen beter sig advokaten å det allra värsta. Kan undra var benämningen "brännvinsadvokater" kommer ifrån?

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Det finns de advokater som kan säga till människor i chock och sorg som genom våldsbrott förlorat synnerligen nära anhöriga så som följer : - Bara för att man tagit i hjäl en eller annan människa betyder inte att man inte kan ta hand om sig själv eller ta ansvar för sina handlingar och leva ute i samhället som alla andra.



Vad skulle vara rätt epitet vara för en sådan advokat månne?

2008-08-11 @ 22:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback