Inget riktigt pang "pang"

Vilken morgon - upp klockan 4 och skulle hämta tidningarna. Men så icke. Trodde ju att tidningarna skulle komma tidigare här på nya adressen - men har ju inte varit uppe så tidigt under sommaren. Men nu när jag skulle nyttja det så funkade det inte. Så något rikigt pang "pang" är det inte i det avseende - fast i alla andra.

Den här artikeln tillhör avdelning äckel-skräck. Fanns på skördemarknaden i Boden och kallades
Råttautomaten. Skulle funka så att råttorna lurades in och föll i en hink. Och dessutom skulle råttorna äta upp varann så det enda man skulle behöva ta reda på var en råtta och en massa råttsvansar. Det var så han marknadsförde automaten. Äckligt!

Äckligt var det också att höra att björn även varit synlig i Sävast och mitt inne i bostadsområdet. Herr björn sägs ha tagit en vila i en busskur tidigt en morgon. Nu vill jag veta av mina vänner i Boden om detta verkligen är sant - eller en skröna. På Potatisvägen i Sävast?

Och dagens blåklint får gå till  hon som skjutit sin andra björn. Vi får bjuda in henne till kusten för här antingen kan dom inte eller ids inte knäppa några björnar.

Tyvärr är historien om rattfyllerifallet som lagts ned ingen skröna. Frågan är vem som berättade det här för mig tidigare? Och i vilket stort fall hon agerade just då detta inträffade? Nu ligger NSD:s nättidning nere så länken kommer senare.

Innan jag kom till jobbet hann jag med att vara och lämna prover på Kvartersakuten - förberedelse för nästa veckas läkrbesök. Diagnos?

Nu tar jag itu med röran i min mailbox - anmälningar/avanmälningar i en salig röra - tillsammans med allt övrigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback