Inga nyheter - goda nyheter

Inga nyheter är goda nyheter sägs det. Och Isak har namnsdag - grattis lille Krantz. Och lille Palo.

Och jag håller med moster Gunilla som kommenterade förra inlägget - det är mysigt med julkort - vanliga pappers. Så jag ska nog inte sluta med det. Fast det var kul att överraska släkt och vänner med påskkort istället som jag gjorde ett år.

Fast som Inger Schmiedhofer gör sen några år är mycket trevligare. Ett kort litet julbrev som berättar hur läget är och året varit.

Dags att förbjuda ordet "besparing" tycker en ung socialdemokrat - Jimmy Block - i en insändare, Han har nog gått på Bommersvik han. Lever den än? Min mamma har gått facklig kurs där - och fick med sig en sångbok hem.

Och Orrefors koncernen håller på att tippa hörde jag på radion. Messings nya kärlek Torsten uttalade sig bland annat. Var de 5 miljarder som behövdes - för ett miniskräckscenario. Nästan overkligt allt som händer i finanskrisen och lågkonjunkturens spår. Fast det verkar inte vara någon stor nyhet - inget i "drakarna".

Nu måste jag dock dra - tiden är oskryp. Och min dator ett gammalt tröskverk - vilket påminner mig om en liten fräckis som jag kanske borde återge någon gång.

Hör av mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback