Trubbel på TV?

Inte så ofta det händer inför öppen ridå - att man har problem med sändningarna på TV. Nu startade rapport inte förrän 3 minuter över 6 - och många nyheter sköts upp till halvsjusändningen.

Det verkar som om vi lite i gemen skjuter upp problemen. Trots varsel i finanskrisens kölvatten så är prognosen att julhandeln ska öka öven i år -
Uppåt och uppåt i drygt tio år skriver NSD.

Däremot verkar de bli dåliga tider för julkort enligt en lite notis i Kuriren. Själv gick jag i julkortstrejk för mer än 10 år sen - och skickade påskkort istället - till alla som jag fått julkort av.

Fast sen föll jag tillbak i traditionen. Och är lika frustrerad varje år om hur jag ska hinna med det.

Mitt problem är att jag inte förmår mig kasta julkort som jag får - så jag har många årgångar nedpackade i byrålpdor. Kan ni fatta så schizofrent?

Riktigt tunna tidningar idag - kan undra hur många sidor det skulle bli om vi tog bort annonser och julskyltning? Konstaterade igår att jylskyltningen har det då inte gått inflation i - hur mycket trafik som helst - kö in och ut från kvantum.

Fast till min mailbox har finanskrisen och lågkonjunkturen nått. Bara 1 enda mail in igår - från Carl B. Det borde ha varit ett från Gunnar A med vinstmeddeladne från Blåklinten  - men som sagt finanskrisen har nog slagit till även där.

Nu ska jag göra mig färdig för frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback