Det finns hopp!




46461-858


Förvisso lappat , lagat och pusslat ihop. Verkar som om man nu lägger sig vinn och att åtgärda skadegörelsen.

46461-859

Och för att glädja min vän busschauffören fotade dessa dojor som hon drog av innan hon satte upp fötterna på sätet. Jag frågade om lov att fotografera också - så både tjejera tittade lite underligt på mig när det klev av. Men du ser Janne - det finns hopp.

Det var vare sig blogg- eller fotoförbud på den trevliga middag jag var på. Och ändå tror jag ingen hade fram kameran - allra minst jag. Tack snälla nya fullmäktigegruppen för mat och present.

En annan fest skriver Bo Östman om idag. Restaurangfackets julfest á 4.800 per person och hos ett företag utan kollektivavtal. Märkligt tyst det varit om den affären - hur var det - hon skulle ju omväljas som ordförande - har den kongressen varit och hur gick det för henne?

Men fy bubblan - Noterat finns inte i nättidningen.

Jag tappar liksom sugen att skriva när det ska vara på det här viset - det är nämligen så att Kuriren är lite besvärligt. Normalt går det att backa sig tillbak när jag hämtat en länk - men så icke med Kuriren. Den kan jag inte backa mig ur.

Nåväl - jag har återupptagit mitt tidningskrönikaskrivande - så kommentarerna till dagens tidningar finns dokumenterade . utifall det blir någon stund över på förmiddagen.

Eftermiddagen är det polisstyrelse fram till 16-tiden ungefär.

Nu ska jag åka till mor och far och kolla om några lampor behöver bytas idag. Om lampor och dess hållbarhet ska jag blogga när jag kommer ihåg någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback