Efterlyses; sockar strl 38?

Så hopplöst - jag tror jag har någon inneboende som "äter" mina sockar. Köper och köper och köper.. Och ändå är det alltid tomt i lådan. Det är inte ens det vanliga fenomenet att det finns udda sockar i olika färger. Nädå - helt försvunna är dom.

Jag ska nämligen ha en riktig lyxeftermiddag idag med fotvård, handvård, hudvård och massage. Avtackningspresent modell fp Luleå och vad kan passa bättre än att nyttja den på Alla hjärtans dag? Och då skulle jag förstås haft ett par mjuka fina nya sockar.

Och grannhuset står kvar - och inga blåljus nå mer. Det blåaste idag är en fläck på insidan av min hand. Igår började det klia, sen göra ont, sen blåna och bli varmt.. Alldeles vid roten av  pekfinger/långfinger. Är det sånt som kallas ytliga blodproppar? Och ska jag göra något åt det?

Blått och rött - likriktning på ledarsidorna - men det är väl inte något resultat av fusionen mellan
NK och NSD? Båda skriver om den utrikespolitiska debatten från riksdagen igår.

Men förstanyheten i båda tidningarna Och Dieselhärvan sväller resp. Dieselhärva växer gör en ju misstänksam.

Tre sidor hjärtehälsningar i Kuriren och något liknande i NSD - fast ännu mindre text. Min nyfikenhet driver mig att läsa - är det någon jag känner som skickar hälsningar? Anna GK brukar vara bra på att vara med - med hälsningar till mor och far i alla fall - på deras dagar.

Om jag nu fortsätter på den konspiratoriska vägen så kan jag undra vad det här artikeln har för anknytning till "dieselhärvan".  det verkar gå någon kriminell ådra Luleå-Töre-Överkalix

Tema konspiration kan ju också få en att undra om detta verkligen är en ny partibildning - eller om det handlar om en fraktion som tar sig lös? Erland fanns ju med och petade ganska länge på länsnivå långt efter han hoppat från Luleåcenterns lista.

Nu ska jag i alla fall peta iväg mig till jobbet - verkar blåsa hårt även idag. Flygresan ner igår mors var för övrigt rena skräcken - men luftturbulens som slet och vickade i planet. Fast det var nog bara jag som var hysterisk. Urk vad jag blir panikslagen av sånt.

Och så - kom gärna till teaterrestarangen idag kl. 11.30. Vi äter lunch tillsammans och sen ska vi lyssna till inredningsinspiratören Mia Riström.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback