Godmorgon

Ska bara tala om att jag stigit upp. Har faktiskt sovit/legat till klockan halvsju. Och tidningsläsandet och skrivandet tar sina 1,5 timme om jag inte skyndar på mig. Och det gör jag inte - särskilt inte på lördag.

Idag är mitt enda mål att hinna hämta upp Ylva klockan 11 så att vi i sakta mak kan förflytta oss til Tärndö och årsmötet. Vi åker i riktigt god tid så att vi kan stanna upp och fika om vi vill. Eller bara stanna och njuta av vackra platser efter vägen.

Fast
Överkalix ska vi passera med högsta hastighet. Enligt ungdomssekreterare Jonas Karlsson så tycker 90% av befolkningen att det är bra att man fått fast dem som sysslar med organiserad brottslighet. Bedömningen är alltså att det finns 10% som inte tycker det är bra. Jag kan hoppas att det är ett felsäj och en feldömning, Förhoppningsvis är det inte många flera än de gripna Överkalixborna som beklagar gripandet?

Nu ska jag duscha och göra mig färdigt - så får vi se om det ramlar fram några tankar jag vill delge er. Ska i alla fall ladda telefonen nu - så kanske ni kan få någon bild från Kallas Tärendö!


Kommentarer
Postat av: Anonym

möjligheten att 100% av dom 10% är medöemmar i outsiders finns..

2008-02-16 @ 10:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback