Historielös

Visst är det bra ibland att kunna gömma och glömma. Men i längden tror jag inte det är bra att vara historielös. Blev lite patetiskt igår kväll när en moderat dam skulle försvara bonus i vab-dagarna. Hon fick en ifrågasättande fråga - men skakade bara lite lätt på huvudet. Du vet jag tillhör de nya moderaterna - så jag vet ingenting om tidigare inställning ifrågan. Och framförallt tog hon inget ansvar för det. Ungefär som skillnaden mellan Venus och Mars - på någon annan planet.

Hade jag haft tid och ork skulle jag nog syna ledarskribenten på Kuriren också. Kan undra om det handlar om att när fan blir gammal....

(M)utar papporna - som moderaterna gör gillar han inte . men sätter sin tilltro till den jämställdhetsbonus som ska införas i föräldraförsäkringen.

Kan undra om den höjts till skyarna tidigare??


Men annars är dagen bra - runt 10 grader kallt. Och enligt Kurirens horoskop så¨kommer ett beslut idag stå mig dyrt. Men för dagen kommer jag att bli en mycket populär person. Ja, man får betala för sig här i livet - det var väl så sjöng Barbro Hörberg.


Snar avfärd - en lite farlig tendens att klockan snarare är halv nio än nio när jag kommer till jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback