Som med bönorna

Idag ska jag likt brunar och gula ärtor läggas i blöt. Det här har jag aldrig gjort förr. Varit på behandling i varmvattenbassäng.

Så jag måste väl tänka till lite. Vad som ska med. Men det borde väl vara ungefär samma som för simning. Dock lär väl inte Nautiluskortet gälla. Så pengar eller kort.

Och frågan är om jag vet vart jag ska - men City rehab är väl mitt emot Bil o traktor ungefär lite snett över.

Snett tycker jag också det är att NSD inte har med insändarna på nättidningen. Varför?? Fast lite hoppfullt var det ändå att hitta denna
länk. Rubriken och vem som skrivit en insändare finns i alla fall med - på en insändare.

Hoppas det kommer mera??

Första nyheterna inget att hetsa upp sig för. Nej till gruvbrytning i Gällivare tätort respektive Prisat IT-företag i kris. (Kris på nättidningen NK - ingen länk) För det senare kan jag ju undra på vinklingen att problemet efter 8 år är investerare - kan det inte vara bristande effektivitet som gör att bolaget inte går runt? Barnsjukdomarna borde ju vara över efter fyllda 8?

Nu ska jag i alla fall försöka vara effektiv och plocka ihop det jag behöver. Så jag hinner en sväng på expen innan badet 09.40. Kaffe och PT är en rutin som behövs för att dra igång dagen. Annars är det nog bara expen som gäller idag. Eftersom jag ska ha semester i slutet av mars blir det nog lite längre dagar än de 3 timmar som är tänkt. Inom den idella sektorn jobbar vi nämligen in våra semestrar och annan ledighet. Till och med sjukdom - Karin försöker nu jobba offensivt framåt för den 11 ska hon äntligen få sin höftoperation. Peppar, peppar - inget återbud nu.

Hörs efter blötan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback