Utslagen kväll

Kanske det undermedvetna som brottas med politiker abstinensen. I alla fall har jag sovit på rygg på soffan mellan klockan 18 och klockan nästan 21. Jag känner hur jag snarkar  till - och vaknar - men hör det inte. Egentligen kan jag inte sova på rygg - men just nu är jag inne i en era av att kroppen liksom läker om jag ligger på rygg.

Ska slå vad med Thomas - ska vi lyssna på närradions repris i morgon? För mig tog det nog 20 år (viss överdrift) innan jag vågade lyssna till mig själv. Fast allting går fortare nu - så nästa gång lyssnar vi nog och analyserar.

Lyssnat hade däremot redan C-G Carlsson. På närradions sändningar. C-G Carlsson får tacka undertecknad för att kommunen numer köper och arkiverar närradions sändningar.

Nu vill jag dock hävda att inte särskilt mycket av det han läste upp var särskilt kränkande eller ens personangrepp.. Trots att CG använde sin bästa domedags stämma. Nu ska vi veta att hela kroppspråket saknas vid en sån här uppläsning - så i verkligheten tror jag det var rena barnmaten apellerat till personangrepp.

Nu bör jag dock försöka komma till ro igen. Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback