För eller emot?

För eller emot? Ja eller nej! Hur ska Expressen tolka svaren på denna enkät. Är du för eller emot nya kärnkraftverk? Ja eller nej?

Jag är i alla fall för våra nya gruppledare - både den ordinarie och våran vice. Bra mediautdelning både i NK  (ingen länk!) och NSD. Och om nu någon ojas över ungdomen - föryngringen - får jag väl ta fram min klassiker - ungdom går över. Fortare än man anar och vill dessutom.

"Folkpartiet reser demokratisk borst när vi ser sånt här" säger folkpartiets gruppledare i Kalix Åke Bergbäck. Det utnämner jag till veckans uttalande - få se om någon bräcker det?

Så surt - det går inte att hitta några länkar i Kuriren idag.

Man lär absolut något varje dag. Att fransoser och spanjorer föredrar vin framför mjölk har vi ju en bild av. Men att det skulle ha att göra med att de inte kan bryta ned mjölken - laktosen - visste jag inte. Och fler om fler av oss svenskar blir ju också laktos överkänsliga eller vad det nu heter.

Och skidskytten ACO är gravid - måtte väl vara helgens största sportnyhet. Aldrig förr har jag hört om någon som ska delta i VM och vara gravid. Fast det kanske har förekommit.

Idag gratulerar vi Agnes och Agneta. Säkert känner jag någon eller några småflickor som heter Agnes fast jag just nu inte kommer ihåg det. Och Agnetor kommer jag i håg så många att jag inte törs börja räkna upp - för då glömmer jag säkert någon. Så grattis allihop!

Och idag gör jag mitt sista PTU - där jag är ersättare. Det tar väl några timmar av förmiddagen. Bland annat ska vi ta detaljplanen för Kv. Hunden.

Och ju mer jag ser på skisserna ju tydligare blir det att Frits Olsson husen - två av dem i alla fall - hade gått att rädda. Det hade till och med kunnat bli riktigt pittoreskt. Tänk till själv så förstår ni att dessa två huskroppar längs storgatan och en snutt ned mot smedjegatan bara är en mycket liten del  av de område som ska bebyggas.

Men det är klart - när man i ett tidigt skede får veta av kommunledningen - att bygg bara bygg. Då tar näringen den genaste och billigaste vägen. Så är det bara - men sorgligt är det.

I övrigt var det många medfinansierings ärenden - EU projekt.

Hörs vid lunch troligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback