Hur är det möjligt?

En 6-årig flicka har åkt tefat rakt ut framför en bil på en skidanläggning. Alltså jag bara inte fattar hur det är möjligt. Att det i Svea rikes land där vi har inspektioner, regler och föreskrifter ned till minsta köttfärsbit ska finnas en anläggning där det ens går att komma ut till ett område där det färdas bilar.

Fast när jag lugnar ner mig lite grann så vet jag ju att barns kreativitet och inlevelse förmåga är fantastisk. Förmodligen hade barnet hittat något utanför själva anläggningen. Själv hade jag en kusin som hemma hos oss hittade ett nygjutet underlag för bastulavarna. Som han förtjust kom upp och beskrev  som en "häftig skidbacke" med bara överdelen på sockorna intakt!

Nu ska vi se om det är möjligt för mig att hålla mig borta från APU. Jag blev ju vederbörligt avtackad från det kommunalrådet trodde var mitt sista Apu- redan för två veckor sen. Och eftersom jag inte ska delta i den fortsatta behandlingen av de ärenden som ska upp idag är det väl lika bra att Thomas får ta dem från början.

Nu ska jag ändå göra det möjligt att komma i tid till jobbet genom att kasta mig i duschen. Fanns nog en del i tidningarna värt att kommentera - fast det kanske får bli på kafferasten.

Annars kan jag väl börja i vänlighetens tecken att gratulera mina politiker kollegor. Kommunalrådet Petersen som både har namnsdag och födelsedag (välkommen efter) och Börje Lööw som fyller 56 idag. Grattis, grattis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback