Hur hantera haröron?

Hur hantera haröron - ni vet " ". Jag använder dem ibland för att försöka humorisera (vilket underbart ord). Men resultatet blir inte alltid så bra.

Oj - jag skriver detta för att jag fått en hel del kommentarer - det kommer flera det är jag övertygad om när Nisse och Stefan är igång - på inläggen om regionfrågan..Var snäll med varann!

När jag skriver Regionkramare är det inget negativt för mig. Utan mer en lustifikation. Och "lånat ut" (jag tog inte med sig i citatet) tror jag Birgit förstår. Jag har absolut all respekt för henne och hennes ställningstaganden.

Och visst är det som Ann O Nym skriver att jag borde vara glad att adepten kommit fram till en egen åsikt. Och så klart jag är. Kanske borde jag skrivit misslyckande inom haröron? Det vore ju konstigt om hon kom fram till samma åsikt som fp - då hon tillhör kd?

Tyckte faktiskt att Stefan hade ett
bra inlägg i regionfrågan där han också länkade till en artikel av ett antal folkpartister som förklarar vår syn på frågan.


Men trist Stefan? - det tycker jag inte jag bidragit till. Får jag inte ens peta in såna här småroliga ärtor under madrassen på prinsen och prinsessan - då undrar jag om det inte finns underliggande problem. Mer humor och glatt debatthumör än så har du!

Fast jag var så dyngtrött när jag kom hem så jag skulle legat på soffan för en halvtimme sen - minst.

Trist för mig att jag såg mig nödsakad att svara!

Ha en skön kväll - jag tycker om er!


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Att föra en debatt på nätet är inte lätt. allt som går att missförstå missförståss samt även allt annat. Ska man ironisera över något tex gör man bäst i att med övertydligt och med stora bokstäver klart och tydligt skriva att det är ironi så att även dom som VILL missförstå FÖRSTÅR att det är ironi.

Sen vet jag att Birgit förstår.

2008-01-18 @ 21:33:13
Postat av: Stefan Tornberg

Och jag är överkänslig i denna fråga - det vet jag. Samtidigt så är det trist att denna fråga inte kan diskuteras i sak.

Postat av: Stefan Tornberg

Och för att vara tydlig. Nej, Ylva, du har inte bidragit till det jag tycker debatten är trist. Däremot har jag både anklagats för härskartekniker och dolda avsikter av andra allianskamrater. Något tydligt regionalt folkpartialternativ har jag heller inte uppfattat. Nationellt så har ju våra partier helt överens i denna fråga.

2008-01-19 @ 16:11:54
URL: http://stefantornberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback