Morgonstrul

Har börjat ett nytt liv på morgonen. Slutat skriva Tidningskrönika. Så jag tänkte mig att tiden för bloggande skulle bli god.

Men så kom jag inte alls in hemifrån. Lite extra tid tog det hos föräldrarna också på morgonen. De sov när jag kom halvsju. Vilka (o)vanor pensionärerna lagt sig till med. Men det "stal" lite tid av mig. Kaffet var inte färdigt och jag var ju tvungen att stanna till de vaknat till och kunde berätta om det hade några behov för dag.

Otäckt
eldfängt i Piteå - och ingen PT till expen idag. Slår mig plötsligt - fick vi någonsin fast mordbrännarna i Luleå? Folkets Hus med flera bränder?


Tuttat till har också Östman gjort. På temat "Landshövdingar och tidningarna" läser han lusen av "Hövding" Eriksson. Med all rätt tycker jag. Fullständigt opedagokiskt att bjuda in med pekpinnen. Själv skulle jag artigt tackat nej i liknande situation.

Tyvärr finns inte Noterat länkat - men jag hämtade med den här tilltufsningen istället. En sån - tilltufsning fick jag också igår - när jag gladdes åt att folkpartiet hade 9,3 procent i Demoskopen. Thomas påstod att det inte myckat att glädjas åt med tanken på resten. Det kan han ju ha rätt i - men man måste söka guldkornen i tillvaron.


Idag är det mitt sista APU och min sista kommunstyrelse. Jag hade tänkt hinna skriva om vad som avhandlas ska - men tiden räcker inte. Ni får dock rapport om hur det blev senare idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback