Blockera blockader?

Kan det verkligen vara lagligt att en fackföreningen ska kunna sätta ett företag som säljer  i blockad? I så fall lär det ju kunna "blockera" annat också.

Jag kan inte annat än hålla med GB i dagens Sticket, Alldeles uppenbart är de som GB nämner i rikszonen. Bensinen för sin klimatovänlighet, cigaretter för sin farlighet och korven för de stackars djurens skull. (Tyvärr 'är Sticket inte ute på nättidningen än - men jag uppdaterar det här inlägget senare då den kommer.)

För att inte tala om Apoteketx sexleksaker som jag hörde om på Norrbottens radion i går. Av de inslag jag hörde på insändartelefonen så är det mycket som kan "blockeras".

Porrtidningar är förstås förfärligt och oerhört kvinnoförnedrande. Vilket för övrigt en del av "kvinnotidningarna" också är. Vi stackare som växte upp med Med mitt livs novell som veckotidning - där vi matades om hur lyckan skulle le mot oss bara vi hittade mannen i vårt liv. Det var mycket det undanhöll oss!

Jag har ibland känt som gästkrönikören i Kuriren -
Anders Edwardsson - i miljöfrågan. Först var det "ozonhålet" som gjorde att man blickade mot himlen så att man fick nackspärr. Nu är det växthusteorin. Och där "experter" åter talar mot varann. Och huvudet på spiken slår han Edwardsson när han när han beskriver medias roll - klart att katastrofrubrikerna är de som säljer.

Får gå in i dag på Magnus Westerstrands blogg och se om han kommenterar denna krönika?

Och spännnande - och lovande för att vi ska få en bredare debatt - är att moderaterna nu lagt en rapport som är på tvärsan med med folkpartiet la igår.

Här finns förklaringen - jag får helt enkelt gå in och länka det här inlägget senare. Nu väntar gröten.

Kommentarer
Postat av: Magnus Westerstrand

Vet inte vad man ska säga, texten är enormt dåligt skriven förutom att han lyckas klämma in fler fel än jag orkar räkna till i denna den förra och dessutom lyckades Gustaf klämma in en för ett tag sedan... Vad krävs det för kvalifikationer för att skriva på en ledarsida? Att man klarade grundskolan? Nå som sitter makten över politikerna så jag sitter lugnt i båten ett tag till... men kunde inte låta bli att skicka ett mail med enkla fel till kurirens Vd...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback